Bij Aristée kan u genieten van ons uitgebreid assortiment kazen, ambachtelijk bereide Italiaanse schotels met bijhorende fijne wijnen en verrukkelijke desserten.

Daarnaast bieden wij ook verschillende soorten olijfolie, lekkere confituren (Belgische,Provencaalse en Italiaanse) en nog vele andere delicatessen zoals:truffels,olie van truffels,confituur van melk,boterhammenpasta van bananen en chocolade,verschillende soorten Belgische artisanale honing,artisanale deegwaren,tapenades enz... Al onze producten worden met de grootste zorg uitgekozen omwille van hun uitstekende kwaliteit.

Wij staan graag tot uw dienst om uw bestellingen te noteren of een woordje uitleg te geven, in onze winkel of aan de telefoon, nr 02/203.11.03

What's in a name, wat betekent Aristée?

Aristée komt van de Latijnse naam Aristaeus van de oorspronkelijk Griekse halfgod Aristaios. Deze was volgens de oude mythologie de zoon van de god Apollo en de nimf Kyrene (of Cyrene).

Hij werd opgevoed door de nimfen die hem leerden melk te karnen om kaas te maken evenals het kweken van bijen en telen van olijven.

Het volledige Aristée team heet u van harte welkom in een rustige en mooie omgeving met gemakkelijke parkingmogelijkheden, en dit nabij Alsemberg/Beersel, Ukkel en Waterloo (5 min van het centrum van Waterloo en 500 m gelegen van de kruising tussen de Waterloosesteenweg en de Zoniënwoudlaan)

Wij heten u hartelijk welkom!

Maxime, Véronique en Laurence